INVL Logo

INVL Šeimos biuras plečia veiklos geografiją – investicines paslaugas teiks filialas Estijoje

Pirmaujančiai turto valdymo grupei Baltijos šalyse „Invalda INVL“ priklausančios finansų maklerio įmonės „INVL Financial Advisors“, valdančios prekės ženklą INVL Šeimos biuras, filialas Estijoje pradeda teikti investicines paslaugas.

„INVL Financial Advisors“ filialas Estijoje veiklą pradeda gavus šios šalies finansų rinkų priežiūros institucijos leidimą. Filialas Estijoje yra antrasis INVL Šeimos biuro filialas Baltijos šalyse. Leidimą teikti investicines paslaugas šių metų sausį gavo INVL Šeimos biuro filialas Latvijoje.

„Po devynerių metų kryptingo darbo Lietuvoje, matome, kad sėkmingai ir reikšmingai prisidedame prie mūsų šalies pasiturinčių šeimų turto išsaugojimo, didinimo ir  perdavimo ateities kartoms. Manome, kad sukauptomis žiniomis, patirtimi ir sprendimais jau esame pasiruošę dalintis su kaimyninių šalių gyventojais. Todėl prieš kurį laiką Latvijoje, o nuo šiol ir Estijoje klientų pasitikėjimą INVL Šeimos biuru  augins filialuose dirbantys aukštos kvalifikacijos profesionalai, puikiai išmanantys savo šalių poreikius ir globalų investicijų sektorių“, – teigia INVL Šeimos biuro vadovė Asta Jovaišienė.

Filialas Estijoje investicines paslaugas teiks su prekės ženklu INVL Family Office. Filialui vadovaus Sven Jürgenson.

„Invalda INVL” yra privataus kapitalo pradininkė Baltijos šalyse. Tačiau regione mažiau žinoma, kad ši grupė valdo ne tik alternatyvių investicijų fondus ir kitas investicijas,  bet ir teikia šeimos biuro paslaugas. Atsižvelgdami į tai, kad kokybiškų šeimos biuro paslaugų paklausa tarp pasiturinčių asmenų Estijoje kasmet didėja, siekiame atliepti poreikį ir pristatyti rinkai INVL Šeimos biurą. Mūsų tikslas – pasidalinti su klientais Estijoje ilgamete patirtimi ir žiniomis grįstais unikaliais investiciniais sprendimais, kuriančiais ilgalaikę finansinę gerovę“,  – sako INVL Šeimos biuro filialo Estijoje vadovas S. Jürgenson.

„INVL Financial Advisors“, valdanti prekės ženklą INVL Šeimos biuras, buvo įsteigta 2015 metais. Įmonė yra vienas didžiausių daugiašeimių šeimos biurų Lietuvoje, prižiūrinti daugiau kaip 800 mln. eurų vertės klientų turtą. INVL Šeimos biuras rengia ir atnaujina investavimo strategijas fiziniams ir juridiniams asmenims, analizuoja trečiųjų šalių produktus ir paslaugas, atstovauja klientams bendraujant su tokių produktų  ir paslaugų tiekėjais, teikia turto perleidimo planavimo ir kitas investicines paslaugas. 

Apie „Invalda INVL“ grupę

„Invalda INVL“ yra pirmaujanti turto valdymo grupė Baltijos šalyse, veikianti daugiau kaip 30 metų. Atvira, auganti ir savo veikla kurianti gerovę žmonėms. Mūsų grupės valdomas 1 mlrd. eurų vertės turtas apima investicijas į privatų kapitalą, miškų ir žemės ūkio paskirties žemę, atsinaujinančią energetiką, nekilnojamąjį turtą bei privačią skolą. Grupės veikla taip pat apima šeimos biuro paslaugas Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje, pensijų fondų Latvijoje valdymą ir investicijas į pasaulinius trečiųjų šalių fondus.